Samo mi budi tu

Da te grlim dovoljno. Da te se naljubim više. Da te mirišem još. Samo mi budi tu…

Samo mi budi tu, da znam da jesi sa mnom. Jer sam onda mirna i znam da je sve dobro. Znam da nam je sve drugo naklonjeno, što se nakloniti može, posebno ako si tu.

Da te češljam, mada znaš, da ti biram garderobu dok mi se smeješ. Da te uparujem i pakujem. Da te šminkam i pravdam i po potrebi pokrivam. Da mi pričaš i da te slušam. Da ti kažem i da me čuješ. Ne znam ni ja, zato ćemo zajedno. Zovi me da legnem pored tebe i kada sam umorna i kada me mrzi i kada bih da me ostaviš na miru. Ako nisam pala u nesvest, ja ću doći i znam da to znaš. Pitaj me za promene na telu, ako ne znam odgovor, naći ću ga za tebe. Pokušaj da mi objasniš kako se osećaš, daću čitavu mene da razumem. Nokat, kosu, sve. Samo mi budi tu, dok ti je vreme da si ovde. Kada odeš, ja ću da ti mašem i možda malo plačem. Ali znam sigurno da ću da navijam za TEBE!

Samo mi budi tu, da znam da si tu. Da ti čitam i pletenice pletem. Da skačemo uz tvoju i moju omiljenu pesmu. Našu pesmu. Da te golicam, dok me golicaš. Da ti sviram harmoniku po grudima, dok se grohotom smeješ. Pokaži mi kada si ljuta, pokaži mi i kada si mnogo ljuta. Ja ću vežbati da te prvo zagrlim. Kritikovaću, kada je važno za tebe. Ionako ću te ljubiti milion i osam puta dok spavaš. Kaži mi ako te je neko naljutio, kaži mi ako si nekoga povredila, rešićemo zajedno. Samo mi kaži. Ja ću te čuti. Smej se glasno, ako ti smeje. Plači, ako ti prija. Ja ću te slušati, dok ti prija.  Kada me sto puta zoveš za neku stvar, neka zoveš. Svakako će proći i onda će mi nedostajati. I ti, jednom kada odeš, poleti, ja ću te podržati, jer je TVOJA radost i moja sreća.

Samo mi budi tu. Samo se šali i zafrkavaj me. Samo me teši za plakanja moja i ostani dosledan da se četvrtom preskaču suze. Ismevaj me šarmantno, dok ne puknem od smeha što me je glupost iznervirala. Smanji nivo filma u mojoj glavi, kada preti da će da ošteti. Pusti filmsku traku kada ima svrhu, da zasmeje ili se olakša. Povuci prekrivač jače na tvoju stranu, da mogu posle da uguram svoja stopala i sebe celu do tebe. Zahrči još jače, ja i ne znam drugačije da nađem razlog da me kao nerviraš. Reci mi kada preteram, ako možeš daj mig kad je dobro. I budi tu i ostani tu. Ići ćemo ZAJEDNO gde treba.

Samo mi budi tu, da se malo čujemo. Da se malo posetimo. Probamo zdravu hranu kod tebe i manje zdravu kod mene. A, znaš da uvek imam voće i nešto slatko. Kaži da je do Nemačke i prestaću sa gnjavljenjem. Zagrli me i poljubi, ja ću tebe sto puta jače. Uvek na videlo, kako može drugačije. Skrati razgovor i poruke, da znam da si ti. Neka te preskoči moja rasplinavljenost. Imam je za mnoge. Javi mi se kada stigneš, možeš i kad pođeš. I, onda lepo idi i TEBI ću mahati.

Samo mi budi tu, da garderoba miriše na tebe, da žmurećki znam koji je tvoj orman. Stavi najlepše bisere i nabolju ešarpu, najbolje ti stoji. Budi dama kakvu znam. Iznenadiću te ponekad. Govori mi sve lepo što volim da čujem. Govori mi i manje lepo i kada su mi uši polu začepljene, ja ti tada čitam sa usana. Budi tu, DUGO, ali ipak otputujte malo, biće vam dragoceno.

Samo mi budi tu, da me bodriš. Možeš i da me sažaljevaš, navikla sam na to od tebe. Znam koliko ti je stalo. Vozi me kada ti se vozi, nemoj kada ti je naporno. Veruj da ću voziti i sama, previše je pritisaka na mene, doživećeš i tvoju vozačicu. Naljuti se, ako ti se ljuti. Ja ću da brojim mnogo, jer je glupo da ti odgovaram. Žalim posle. Budi tu, DUGO, ali ipak otputujte malo, biće vam dragoceno.

I svi da ste tu. To je sasvim prihvatljivo.

„Samo da sve  bude u redu, svaki dan, siguran.“

Samo mi budi tu…


Comments

2 реаговања на на „Samo mi budi tu“

  1. Divno ljubav se rasipa !!!pokupicemo je ne brini !napunicemo nase case!!!!i bicemo tu za nase voljene kao ti za tvoje !!raznezih se!!!!!!!!!!!!hvala Vana !

  2. O, mili moj Veseline. Hvala ti, hvala…
    ????????????

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *