Hej mlada uticajna osobo

Hej mlada  javna osobo, bilo da pevaš, glumiš ili si aktuelna kao influenser, influenserka. Svako zanimanje, koje ne povredjuje druge, zaslužuje poštovanje, ali nosi i odgovornost.

Zato sam pisanje i počela sa hej, jer ne mogu da shvatim da je samo golo lepo, da samo ako ističeš sve moguće seksi na sebi, mada pitanje koliko je to onda seksi kada je 90% tela vidljivo, ništa se ne ostavlja kao mistično, da je samo sado mazo privlačno, da moraš noge da raskrečiš, a izmedju njih imaš nešto što liči na trakicu. Od kada je intimno u ovoj meri postalo javno, prihvatljivo i lepo? Sav taj seks sa publikom je degutantan.

Druga stvar jeste da su droga, abnormalne količine alkohola, sex, sex, orgijanje, vezivanje, mučenje, a ustvari ozbiljno degradiranje, neizostavni u svakoj iole popularnoj pesmi. Zapravo reciprocitetno, što je pomenutoga više u pesmi, pesma je popularnija.

Treći mnogo važan, neizostavan momenat u pesmama jesu pare i moć, markirano najskuplje sve, lanci hotela za elitu i tome sl.

Iznenadjenje ili ne, opisano nije prisutno samo u muzičkom izražavanju, nego se sve glasnije probija i medju filmskim svetom, jutjuberima i influenserima. Jasno mi je da rizikujem epitet ljubomorne, zavidne, neispunjene osobe, ali uz rizik i pišem.

Jer…

Ružno je, neukusno da ste kao javne ličnosti i nekome uzor goli na sceni, preružno je da simulirate seks u igri, bez imalo ukusa. Jadno je da ste lepi samo našminkani i uvek prezgodni.  Uzmite knjigu i preporučite je mladima kojima ste uzor, pozovite ih javno da posete izložbu i pogledaju pozorišnu predstavu, pozovite ih u bioskop, iskoristite svoj uticaj da im predložite neku inovaciju u vezi sa njihovim obrazovanjem.
Sasvim je u redu da se kroz vašu umetnost i umetničko oglašavanje čuje ponešto o ljubavi, duši, prijateljstvu, maštanju, putovanju i dalje dopunite sami…

Baš bi bilo dobro da vas neka deca pamte i po pameti, unutrašnjoj lepoti, stavu, stilu, a ne samo po obrvama, grudima, bicepsima, selfijima i virtualnim lajkovima.
Budite idol, koji će ostati upamćen po nekom svom fantastičnom delu, podvigu u muzici, filmu, pozorištu, internet predstavljanju, budite istinska faca koja će se pominjati i kada ostarite

Vi ste mnogo više od vašeg tela i fizičkig izgleda, zar ne?!

 


Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *